szentgyorgyicluster.com

Szent-Györgyi Albert Élettudományi Klaszter

TradeArt Marketing Stúdió Kft.

A TRADEart Marketing Stúdió 2006 óta kínál komplex marketing megoldásokat megbecsült üzleti partnerei részére. A marketing és reklám bonyolult és folyamatosan változó világában segítséget nyújt abban, hogy megrendelőik a lehető legalacsonyabb költségek mellett, személyre szabott eszközökkel és hatékony kommunikációs csatornák igénybevételével szólíthassák meg célközönségüket. A piaci igények folyamatos változásai és Partnereik maximális kiszolgálása arra inspirálja cégüket, hogy innovatív, korszerű marketingmegoldásokkal segítsük megrendelőinket céljaik elérésben.

Szolgáltatásaik négy alappillérre épülnek.

– WEBMARKETING ágazaton belül az Internet nyújtotta lehetőségek teljes kínálatát bocsájtják Partnereik rendelkezésére. A dekoratív arculati megjelenés mellett, fokozott figyelmet fordítamak az információk átgondolt elrendezésére a látogató tudatos „végigvezetésére” és az oldal látogatottságának növelésére is.

– STRATÉGIA csoportjuk megtervezi PR- és marketingkommunikációs kampányát. A piac és versenytársak elemzése után elkészítik a megfelelő stratégiát majd a tervben meghatározott elképzeléseket valóra váltják. További szolgáltatásként átvállalják a marketing megvalósítási folyamatait, médiaügynökségi, hostess és promóciós megoldásokkal együtt.

– KREATÍV szakembereik az egységes kommunikáció jegyében megtervezik az arculati irányvonalakat, megalkotják a stratégiában meghatározott kreatív elképzeléseket a legfejlettebb grafikai eszközökkel, képalkotó technikákkal, fotóstúdióval.

– PRODUKCIÓ szolgáltatásuk végső formát ad az elképzeléseknek, legyen az nyomdaipari termék, reklám-ajándéktárgy vagy dekorációs megoldás. Saját kivitelezési gépparkuk teszi lehetővé a magas minőségű, gyors kiszolgálást. A minőségi garanciát vezető világmárkás gépeink és alapanyagaink (XEROX, ROLAND, IDEAL, RENZ, 3M…) garantálják

 

tradeart.hu